VIDEO: Dënohet i riu nga Shkupi që voziti një veturë në një shteg për këmbësorë në parkun e qytetit

Foto: Twitter / print screen

Një 20-vjeçar banor i Shkupit është gjobitur pasi policia ka marrë informatën se po lëviz me veturë në një shteg për këmbësorë në parkun e qytetit, njofton policia.

Më herët në rrjetet sociale është shfaqur një video e tij duke vozitur nëpër park.

“Sot (22.05.2022) pas informatave të marra paraprakisht se rreth orës 12.30:20 në rrugën për këmbësorë në Parkun e Qytetit në Shkup është duke lëvizur veturë Opel Corsa, nga ana e zyrtarëve policorë nga Sektori për siguri në komunikacionin rrugor në SPB Shkup janë ndërmarrë masa të menjëhershme. . Personi u gjet dhe u konstatua se është P.L. (XNUMX) nga Shkupi”, thonë nga MPB.

Kundër P.L. janë marrë masa konform Ligjit për siguri në komunikacionin rrugor dhe janë shqiptuar sanksionet përkatëse.

Video e ditës