VIDEO | Jovanovski për Arsovskën: Dikush e ka mendjen shkurt dhe gjuhën e gjatë

Lenin Jovanovski bleu një biletë autobusi JSP dhe nuk mori kupon fiskal/Foto: Facebook/Screenshot

Dikur kryetari i bashkisë Danela Arsovska akuzuan kompanitë private se nuk kanë treguar shitje biletash prej pesë vitesh dhe nuk kanë pajisje fiskale dhe për këtë kanë kryer një krim të rëndë, ata janë përgjigjur se ka qenë gënjeshtër sepse në automjetet e "."Sloboda Verosov" dhe "Makeskpress" biletat nuk shiten, por në autobusët e JSP “Shkupi”.

Njeriu i parë i "Sloboda Verosov", Lenin Jovanovski, shkoi një hap më tej dhe me një video incizim tregoi se si duket shitja e biletave në autobusët e JSP-së.

Ata thonë se gënjeshtra i ka këmbët e shkurtra, por unë them se dikush e ka mendjen e shkurtër dhe gjuhën e gjatë. Video incizim në autobus të JSP në të cilin nuk ka pajisje fiskale dhe shoferi më ka shitur një biletë me para në dorë pa më lëshuar kupon fiskal. Kjo gjë është praktikë në çdo autobus të SHPS-së, ku shoferët detyrohen nga drejtori i SHPK-së ta bëjnë këtë shitje të paligjshme ashtu. Dhe të gjitha macet, për çfarë po flasim? HAJDHURI BËRTISTE ME ZË TË MBANI HAJDUT !!! – ka shkruar Jovanovski në Facebook duke sqaruar videon.

Video e ditës