VIDEO | Jelena Rozga foli për problemin shëndetësor: Për shkak të sëmundjes nuk shtoj dot as një kilogram

Instagram
Foto: Instagram

Këngëtarja kroate Jelena Rozga Së fundmi u mburr me projektin e tij më të fundit muzikor. Ajo në emisionin e Ognen Amidzic“Amidzic Show” ishte i ftuar me këngëtaren Sasa Matic me të cilin do të regjistrojnë një duet. Këngëtarja rrallëherë shfaqet me deklarata dhe intervista në publik, por ka shfrytëzuar këtë rast për të thënë diçka për veten dhe problemet shëndetësore që janë përfolur më parë.

Ai tha në emision se për shkak të kurorës nuk ka pasur mundësi “të mira” për t’u mburrur me diçka, por edhe se kur ka diçka për të promovuar del me kënaqësi në publik.

E pyetur nga mikpritësi për shëndetin e saj, ajo tha:

“Deti dhe Dalmacia ime më prekin mirë, megjithëse kam problem me shtimin në peshë dhe kjo për shkak të problemit shëndetësor me gjëndrën tiroide. Ajo nuk më lejon të shtoj as një kile. Nuk isha mirë për një kohë, tani jam mirë. “Ata dinë të tallen me mua që nuk mund të fitoj asnjë kilogram!

 

Jelena ka folur hapur edhe më parë për problemin e saj shëndetësor, duke hapur temën se si e trajton situatën.

Jelena Rozga për luftën kundër hipertireozës: Si merret këngëtarja me këtë çrregullim të tiroides?

Ajo gjithashtu komentoi për vijën e saj të ngushtë, duke "fajësuar" gjenetikën për pamjen e saj të bukur.

“Mendoj se gjenetika është më përgjegjëse për mënyrën se si dukem dhe vesh të njëjtin numër veshjesh për vite me radhë.

Megjithatë, Jelena duket më mirë se kurrë dhe e shijon trupin e saj.

Video e ditës