VIDEO | Ajo humbi çantën e saj në 1954, pas 60 vjetësh ajo iu kthye e paprekur!

Foto: YouTube / Ekrani i printimeve

Portali "A ju kujtohet", i cilësuar si "komuniteti më i madh i nostalgjikëve dhe të dashuruarve në të 40-at, 50-at dhe 60-at e tyre", publikoi një histori që u bë shpejt virale.

Domethënë, në vitin e largët 1954, një vajze humbi çantën e saj, e cila u gjet pas gjashtë dekadash, pothuajse e paprekur! Gjatë prishjes së një shkolle të mesme në Indiana, dikush e gjeti atë pas një dollapi të vjetër.

Po të mos ishin gjërat e gjetura në çantë, do të ishte e vështirë të vlerësohej se nga çfarë periudhe dhe viti ka humbur çanta, duke marrë parasysh modën që rikthehet gjithmonë.

Megjithatë, sendet e gjetura në çantë, përfshirë edhe kartën e identitetit, vërtetojnë se bëhet fjalë për çantën e babil që nga viti 1954

Përveç kartës së identitetit dhe kartës së sigurimeve shoqërore, brenda kishte copëza gazetash, një orar basketbolli të shkollës së mesme Jefferson nga 1953-1954, buzëkuq, çamçakëz përtypëse Juicy Fruit, një orar autobusi dhe disa mesazhe në copa letre.

Personi që ka gjetur çantën ka postuar një postim në Facebook dhe falë teknologjisë, shumë shpejt ajo është kthyer në duart e pronarit që jeton në Florida.

Video e ditës