VIDEO: Ivanovski ka arritur rekord kombëtar të Maqedonisë në Lojërat Mesdhetare

Dario Ivanovski në mesin e tetë më të mirëve në garën 5000 metra në Oran/Foto: Komiteti Olimpik Maqedonas

Performanca e tij në Lojërat Mesdhetare në Oran (Algjeri) e kishte edhe atë Dario Ivanovski të cilët në garën e 5000 metra vendosi një rekord të ri maqedonas.

Atletja jonë në garën finale ku morën pjesë 12 garues fitoi vendin e tetë me kohën e 13:54,58 minuta.

Kjo është edhe një dëshmi e formës së tij të spikatur, Komiteti Olimpik Maqedonas mendon se studiuesi olimpik do të jetë edhe më i mirë në periudhën e ardhshme dhe në të cilën do të fitojë rezultat për pjesëmarrje në Lojërat Olimpike Verore në Paris 2024.

Ai udhëhoqi në fillim të garës, por më pas u ngadalësua dhe u parakalua nga pjesa tjetër e konkurrentëve.

Dy pozicionet e para u zunë nga marokenët Sufian Bukantar dhe Mohamed Fares dhe në vendin e tretë u rendit italiani Italo Quatzola.

Video e ditës