VIDEO INTERVISTË | Teodora Mitrovska, stiliste: Është e vështirë të vendosesh në një vend të huaj, por ia vlen!

Teodora Mitrovska/ Foto Sloboden pechat

Bota e modës është mizore, veçanërisht nëse jeni në një vend të huaj. Megjithatë, shpërblimi është nëse në fund të ditës e shihni produktin tuaj me vendin e vet nën diell. Ia vlen gjithë dhimbjet dhe zhgënjimet e duruara.

Teodora Mitrovska, stiliste e re nga Shkupi me një karrierë profesionale dhe universitare në Londër, për arsyet e saj se pse vendosi të vendoset jashtë vendit në aspektin arsimor dhe karrierë.

Video e ditës