VIDEO INTERVISTA Sinisha Pekevski: Qeveria aktuale po kopjon sundimin e Nikolla Gruevskit

Atë që ka qenë negative në kohën kur ka qeverisur Nikolla Gruevski, pushteti aktual po mundohet ta kopjojë, tha analisti Nikolla Pekevski në paraqitjen e tij të ftuar në “Utrinski Pechat”, ku komentoi propozim-amandamentet e Ligjit për shërbime audio-vizuale.

- E kopjuar nga qeveria aktuale, nga koha kur kryeministra ishin Nikolla Gruevski dhe Emil Domitriev, është miratimi i buxhetit të ri, i cili sërish është më i lartë se ai i mëparshmi. Që do të thotë se ata thjesht po vazhdojnë të njëjtën politikë dhe qëllimin e vetëm, duke dëshmuar se partitë opozitare në atë kohë kishin qëllimin e vetëm rrëmbimin e pushtetit. Mediat duhet të përkrahen, por në vend të televizionit t'i jepet ndihmë mediave të shkruara, sepse leximi është kulturë e të jetuarit - shtoi Pekevski.

Ai foli edhe për përpjekjet e kota të pushtetit në luftën kundër korrupsionit, për rejtingun aktual të partive politike, por kritikoi shumë edhe kryetaren aktuale të Shkupit, Danela Arsovska.

Ndiqeni të plotë intervistën e Sinisha Pekevskit në linkun e mëposhtëm:

Video e ditës