VIDEO INTERVISTA| Prof. Dr. Mojanoski: Duhet të ndërtohet konsensus politik, partiak dhe civil për procesin evropian për hir të gjeneratave pas nesh

Dr. Cane T. Mojanoski, profesor / Foto: "Sloboden Pechat" - Dragan Mitreski

Detyra e të gjithëve në Maqedoni, nga individët e deri te strukturat e organizuara, është të krijojë sa më shumë baza për zhvillimin e miqësisë me fqinjët dhe me vendet e tjera, siç bëjnë maqedonasit, në drejtim të respektimit të dallimeve fetare dhe të tjera me etnitë e tjera. komunitetet në vend, thotë prof. Dr. Cane Mojanoski në paraqitjen e ftuar në emisionin Utrinski Pechat.

- Ne e kemi vendin tonë pas një periudhe të gjatë kohore dhe varet nga forcat e organizuara politike se si do ta dimensionojnë zhvillimin e këtij vendi. Prandaj po flas për nevojën e ndërtimit të një konsensusi politik, partiak dhe të përgjithshëm, civil për përfundimin sa më të shpejtë të çështjeve të caktuara dhe krijimin e supozimeve për anëtarësim në BE në mënyrë që brezat që vijnë pas nesh të mos mbeten në mes. procesi, është vendimtar Mojanoski.

E gjithë biseda me Prof. Shikoni Cane Mojanoski në video:

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës