VIDEO | Koncert bamirësie sonte në teatrin e komedisë, me 100 denarë ndihmë për blerjen e karrocës

Mia Jankovska dhe Jovana Petrovska - vullnetare në Kryqin e Kuq

Sot nga ora 19:21-XNUMX:XNUMX në teatrin “Komedia” do të mbahet koncert bamirësie të destinuara për blerje ombrellë për karrige me rrota për një fëmijë me sindromën e sifilizit dhe autizmin informuan sot në konferencën e mëngjesit vullnetarët Jovana Petrovska dhe Mia Jankovska të cilët janë pjesë e organizatorëve të koncerteve.

- Të gjitha mjetet nga ky koncert dhe nga i gjithë cikli PHV i Komitetit Qendror do të dedikohen për një fëmijë që vuan nga sindroma e zbokthit dhe autizmi. Qëllimi është që ai të sigurojë një karrige me rrota dhe të rinovojë dhomën e tij. Ideja vjen nga shpërndarësit tanë që organizojnë grupet e synuara, por qëllimi është të ndihmojmë ata që kanë më shumë nevojë. Në kuadër të ciklit PHV të Komitetit Qendror kemi organizuar disa aksione tubuese, tri tribuna, planifikojmë një garë dhe një mbrëmje oratorie, tha Mia Jankovska.

Karroca për të cilën të rinjtë vullnetarë mbledhin mjete humanitare kushton rreth 70.000 denarë.

- Projektet e planifikuara për këtë sezon përfundojnë me koncertin humanitar dhe në verë vullnetarët e Kryqit të Kuq do të fokusohen në ndihmën e popullatës gjatë valëve të të nxehtit. Nga shtatori do të rifillojnë aktivitetet tradicionale, Jepni një pako, një javë humanizëm, një javë urie dhe një sërë aksionesh të dhurimit të gjakut, tha Jovana Petrovska.

Video e ditës