VIDEO | Kaos në kongresin e Hondurasit, anëtarët e partisë u përleshën mes tyre

Kongresi i Hondurasit / Foto ORLANDO sierra / AFP / Profimedia

Në ceremoninë e betimit të Jorge Calix, presidenti i ri i përkohshëm i Kongresit në Honduras, të premten shpërtheu një përleshje në sallat e kongreseve.

Ndërsa Calix u betua, disa ligjvënës nga e njëjta parti dolën në podium, duke çuar në një përleshje. Njerëzit bërtisnin: "Tradhtarë!"

Calix, anëtarët protestues dhe presidenti i sapozgjedhur Xiomara Kastro janë nga e njëjta parti, Partia e Lirisë dhe Fondacioneve ose Libre.

Video e ditës