VIDEO | Dado e kujdesshme: Labrador qetëson fëmijën e mërzitur me gjest të ëmbël

Foto: Screenshot, Tick-tock

Qentë janë kafshë shtëpiake që kanë një rol mbrojtës në shtëpi dhe kjo është veçanërisht e theksuar kur pronarët e tyre kanë fëmijë të vegjël.

Shembulli më i mirë për këtë është ky labrador me lesh kafe. Pronari i saj Erin Domin lindi së fundmi dhe qeni i adhurueshëm mori menjëherë rolin e dados së kujdesshme. Sa herë që foshnja është e mërzitur, labradorja e merr punën në “putrat” e saj dhe e qetëson atë.

Së fundmi, Domin ka postuar një video të foshnjës së saj të shtrirë në dysheme dhe në një moment duke u shqetësuar. Labradori e vëzhgon situatën me kujdes, pastaj e puth butësisht për ta qetësuar.

@erindomin Është puthja e butë në fund për mua 🥹 #fyp #për faqen tuaj #dogsoftiktok #foshnjadheqen #Vajze e vogel #doreza e qenit ♬ A mund të puthim përgjithmonë? - Kinë

Video e ditës