VIDEO: Digjet një lokomotivë e Hekurudhave të Maqedonisë, po e shuajnë me kova me ujë

Foto: TickTock / printscreen

Zjarri në një lokomotivë të Hekurudhave të Maqedonisë ka shpërthyer ditën e djeshme kur treni i cili lëviz në linjën Shkup-Gevgjeli është ndalur në stacionin në fshatin Tikvesh Kukuriçan.

Sipas policisë, “me datë 17.05.2022 rreth orës 18.42:XNUMX në Stacionin Policor të Negotinës është raportuar se në stacionin hekurudhor Kukuriçan ka rënë zjarr në lokomotivë nga treni i udhëtarëve që udhëtonte në linjën Shkup – Gjevgjeli”.

Një video e zjarrit është shfaqur sot në TickTock dhe në të shfaqen disa persona duke u përpjekur të shuajnë lokomotivën me kova me ujë, nga e cila del tym i dendur.

@kristene_trinchera

Sound tingulli origjinal - përdoruesi3235497001945

Video e ditës