VIDEO | Ed Sheeran krijoi një këngë të frymëzuar nga obsesioni i tij për Pokemon

Foto: Printscreen-YouTube

Duke ndarë një vizatim të tij me personazhin e lojës Pikachu, këngëtarin dhe kompozitorin britanik ed Sheeran shkroi në rrjetet sociale se ai filloi magjepsjen e tij me Pokemon në moshën shtatë vjeçare duke mbledhur letra me temë.

“Dashuria ime për Pokemon filloi me mbledhjen e kartave në shkollën fillore dhe videoklipi për këngën e re është animuar nga krijuesit e lojës”, tha Ed Sheeran, i cili është i “fiksuar” pas Pokemon.

Më pas ai u bë një fans i shfaqjes së animuar televizive dhe mori një tastierë dore Gameboy Color në ditëlindjen e tij të tetë.

E fiksuar po e thene me butësi”, thotë këngëtarja britanike.

"Unë jam 31 vjeç tani, kam ende të njëjtën Gameboy Color dhe ende luaj Pokemon Silver në fluturime të gjata," vazhdoi ai.

“Unë me të vërtetë e dua shumë. Si fëmijë më dha mundësinë të ikja në një botë fantazie, e cila dukej se vazhdonte e vazhdonte dhe në jetën e të rriturve është nostalgjia ajo që më bën të ndihem sërish fëmijë”, thotë këngëtarja.

Video e ditës