VIDEO | Dragana Mirkoviq hoqi sigurinë që fansat t'i afroheshin: Publiku i pari!

Foto: Ekrani i printimeve / YouTube

Këngëtarja ka treguar edhe një herë pse konsiderohet si një nga yjet më të mëdha në Ballkan. Dragana Mirkovic Që nga fillimi i karrierës, ajo ka pasur një marrëdhënie të shkëlqyer me fansat e saj dhe këtë e ka treguar edhe një herë në një nga performancat e saj.

Përkatësisht, në një faqe të rrjetit social Instagram është publikuar një video e një prej performancave të saj të fundit dhe spontaniteti i Draganës i ka mahnitur të gjithë.


Ndonëse gjatë performancës së saj ajo ndiqet nga një grup meshkujsh që janë përgjegjës për sigurinë e këngëtares, në një moment Dragana u tregon atyre që të largohen prej saj në mënyrë që fansat e saj lirisht t'i afrohen dhe të fotografohen me të.

Kjo video mahniti shumë dhe edhe një herë tregoi se Dragana, përkundër suksesit që ka pasur me dekada, mbeti e vendosur.

Video e ditës