VIDEO | Fëmijët dekoruan qenin e tyre me ngjitëse: Ai nuk është i emocionuar

qenin
Foto: Ekrani i printimeve / TickTock

Fëmijët gjithmonë gjejnë një mënyrë për t'u argëtuar kafshët shtëpiake. Loja e tyre mund të shkojë në drejtimin e gabuar nëse qeni i do fëmijët pafund dhe i lë të bëjnë çfarë të duan me të – si në këtë rast.

Shpesh, fëmijët dinë t'i lyejnë qentë me ngjyra të ndryshme deri në pikën që leshi i tyre është plotësisht i ngjyrosur ose i ngjashëm.

Së fundmi, një video është postuar në TikTok ku shfaqen fëmijët duke zbukuruar qenin e tyre me ngjitëse.

Pronari e filmoi qenin të ulur para pasqyrës dhe pamja e tij i thotë të gjitha – ai nuk është i emocionuar me dekorimin e fëmijës. Videoja është parë më shumë se një milion herë.

“Qeni shikon në pasqyrë dhe thotë me vete: “Nuk do të qaj, nuk do të qaj”, “Ky qen do të kalojë me fëmijët”, “Por duket shkëlqyeshëm”, “Fëmijët e mi na pikturuan macen! Po kthehej që të vazhdonin në anën tjetër... I pëlqeu”, “Shpresoj që të ikin lehtë”, “Vështrimi thotë: Shiko çfarë më kanë bërë fëmijët e tu”, janë vetëm disa nga komentet.

 

@cactusshark888 Dikush i mprehtë 🐶 #dogsoftiktok Song Funny Song - Cavendish Music

Video e ditës