VIDEO DEBAT Atmosferë e nxehtë në duelin televiziv Safet Bishevac me Stole Naumov

Një debat interesant dhe dinamik imponuan të ftuarit në “Utrinski Pechat”, analisti Safet Bishevac dhe gazetari Stole Naumov, të cilët para së gjithash nuk pajtohen për mënyrën se si po zhvillohen negociatat me Bullgarinë për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë në Bashkimi Evropian.

Shikoni të gjithë debatin e udhëhequr nga Ljubisha Nikolovski në linkun e mëposhtëm:

Video e ditës