VIDEO | Një burrë ikën me një kosh të plotë nga një treg në Beograd, një shitëse e ndjek atë

Foto: Instagram / print screen

Në rrjetet sociale është shfaqur një video e një burri duke vjedhur një shportë plot me sende ushqimore nga një treg në Beograd dhe duke ikur, ndërsa një shitëse përpiqet ta ndalojë pa sukses.

Në video shihet se si shitësja tenton të hapë derën e makinës dhe ta ndalojë, por ai arrin të shkëputet dhe të largohet nga vendi i ngjarjes.

Njoftimi përmbante edhe një deklaratë të gruas që ka regjistruar videon. Ajo pretendon se burri i moshës së mesme ishte blerës i rregullt në treg.

“Aq kam arritur të regjistroj, bëhet fjalë për një mesoburrë i cili jeton në lagjen Uchitelska dhe çdo ditë hyn në dyqanin ku zakonisht bën pazar dhe tani ka dalë me koshin plot dhe ka ikur. Punëtorët tentuan ta kapnin, por nuk ia dolën”, thotë gruaja, e cila kërkoi të mbetet anonime.

Video e ditës