VIDEO: Bravo Marko, kalimi Strugë-Rr. Naum!

Noti i katërt i përfunduar i Marko Pejchinovskit/Foto: facebook/Marko Pejchinovski

Notari i ri i maratonës Marko Pejçinovski gëzoi edhe një herë opinionin sportiv maqedonas, kësaj radhe në festën e shenjtorit të madh dhe mrekullibërësit St. Naum.

Sot ai përfundoi notin e tij të katërt në kurs këtë verë Strugë – St. Naum (30 kilometra). Ai arriti të përfundojë notin (së pari në korrik) me një kohë prej nëntë orë e 26 minuta.

Para shtatë ditësh, për herë të tretë në qershor, ai ka kaluar me not liqenin e Ohrit, në pjesën nga Radozhda në Trpejcë.

Këtë verë, Marko planifikon të notojë 10 seksione të ndryshme, me një gjatësi totale prej rreth 250 kilometrash.

Noti i dytë në qershor ishte nga Radozhda deri në Gradishtë (18 km) me kohë prej gjashtë orë e 40 minuta, ndërsa i pari ishte në itinerarin Radozhdë - Ohër (14 km) me kohë prej pesë orë e 25 minuta.

Video e ditës