VIDEO: Bekim Asani flet për jetën e tij private dhe mbështetjen që i ofron komunitetit të ri LGBTI

Bekim Asani, aktivist i të drejtave të komunitetit LGBTI/Foto: Free Press

Orientimi seksual dhe identiteti gjinor kanë qenë gjithmonë tema tabu në të cilat jemi përballur por i kemi shmangur, kemi gjetur njëri-tjetrin, por ata fshihnin…

“Njeriu nuk është kurrë i vetëdijshëm se sa i fortë mund të jetë, sado e vështirë të jetë, sado e pamundur të jetë... ju vazhdoni të luftoni”, thotë Bekim Asani, një aktivist i shquar.

Pikërisht për këtë, drejt prizmit të Aktivisti LGBTI Bekim Asani ne pasqyrojmë përvojën e tij personale në jetën private përmes aktivizmit, përballjes me problemet sociale, paragjykimet, traumat ndaj komunitetit si dhe misionin e tij për motivimin e gjeneratave të reja për shprehje të lirë dhe jetë të papenguar të anëtarëve LGBTI në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës