VIDEO: Transferohen autobusët e JSP në Qendrën e Transportit pas njoftimit për bllokadë nga transportuesit privatë

Autobusët e JSP-së, linjat e të cilëve nisen nga selia në Autokomandë, janë transferuar në Qendrën e Transportit nën Stacionin Hekurudhor, pasi më herët transportuesit privatë, të cilët nuk lëvizin për shkak të një mosmarrëveshjeje për një borxh me JSP-në, njoftuan se nesër do të parkojnë autobusët e tyre para selisë së JSP-së dhe e bllokojnë atë botuar "Thelma."

Problemet mes JSP-së dhe kompanive private shkaktuan kaos në transportin publik në kryeqytet dhe një sërë përleshjesh të rënda mes Arsovska-s dhe kompanive private që kryenin transportin në Shkup.

Sot kryebashkiaku akuzoi se kanë shënjestruar kompanitë private ata nuk raportuan asnjë biletë të shitur për pesë vjet, e cila u prit me habi nga njeriu i parë i “Sloboda Vrevez”, Lenin Jovanovski, i cili tha se ata nuk shisnin fare bileta, pasi iu ofruan, por refuzuan.

Video e ditës