VIDEO: Aeroplani ulet dhe merr flakë në mes të një autostrade në Kaliforni

Foto në ekranin e printimit të YouTube

Një avion i vogël u ul dje në një autostradë të frekuentuar në Kaliforninë Jugore dhe pas një periudhe të shkurtër mori flakë. Deri më tani nuk ka raportime për të lënduar, raportojnë mediat amerikane.

Avioni me dy persona u ul në autostradën 91 në qytetin Corona rreth orës 12:30.

Një video që u shfaq në mediat sociale tregoi avionin që zbriste shumë përmes trafikut dhe shpërtheu në flakë ndërsa rrëshqiti në korsinë e djathtë dhe goditi një mur pengues. Pamjet shtesë treguan ekuipazhet nga Departamenti i Zjarrfikësve Corona duke u përpjekur të shuanin flakët e mëdha.

Video e ditës