VIDEO | Argjentina mori një penallti të turpshme: Cili do të jetë shpjegimi i FIFA-s?

Foto: Pamja e ekranit

Në pjesën e parë mes Argjentinës dhe Polonisë rezultati është 0:0, por është e sigurt që penalltia e dhënë nga argjentinasit do të komentohet shumë.

Vetëm falë të madhit Wojciech Szczesny që priti penalltinë e dytë në këtë Botëror, Argjentina nuk ka asnjë avantazh. Megjithatë, penalltia e dhënë për Argjentinën ishte paksa e dyshimtë. Hidhini një sy dhe gjykoni vetë…

Video e ditës