VIDEO | Apel për ndihmë: Dëme të shumta pas stuhisë së fortë në Negotinë

Foto: Screenshot, Facebook

Pasditen e sotme në Negotinë ka ndodhur një stuhi e fortë e cila ka shkaktuar pasoja të rënda materiale në qytet, njoftojnë nga Qendra për Menaxhimin e Krizave (QKK).

Disa banorë të Negotinit raportuan për dëme nga stuhia – ka pemë të shkulura, shtylla të rrëzuara, çati të dëmtuara të shtëpive dhe shtëpi të përmbytura.

Se dëmet janë të mëdha dëshmojnë edhe videot e shfaqura në rrjetet sociale.

“Apel për ndihmë nga shërbimet komunale në rr. Pirinska në Negotinë. Ka shumë dëme!”, thuhet në postimin e një banori të shqetësuar të Negotinës.

Video e ditës