VIDEO | Aktivisti me flamurin LGBT dhe bluzën "Save Ukraine" ndërpret ndeshjen Portugali-Uruguay

Foto: EPA-EFE/Abir Sultan

Gjatë ndeshjes ndërmjet Portugalisë dhe Uruguait në fillimin e pjesës së dytë ndeshja u ndërpre për shkak të një aktivisti të mundshëm që vraponte në fushë me një flamur LGBT.

Përveç flamurit që ai shpalosi, në pjesën e përparme të bluzës së tij shkruhej "shpëtoni Ukrainën" dhe në anën e pasme "drejtësi për gruan iraniane".

Aktivisti arriti disi të kapërcejë sigurinë e rreptë të stadiumit dhe të arrijë në fushën ku u rrëzua për pak kohë. Sigurisht që kjo do të shkaktojë shumë vëmendje sepse po ndodh në një vend si Katari, në të cilin orientimet e ndryshme seksuale janë rreptësisht të ndaluara.

 

Video e ditës