Shaka e ditës: Atlete

Shaka e ditës
Shaka e ditës / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Trpe i vogël lavdëron Cvetkon e vogël:
- Shikoni, bleva atlete të reja!
- Po? Sa duhet?
- 100 euro, origjinale.
– Dhe pse shkruan Like në vend të Nike?
– Epo, i bleva nga Facebook.

Video e ditës