Shaka e ditës: Brenda natës

Shaka e ditës
Shaka e ditës / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Një administrator i rrjetit kthehet në shtëpi pas dy ditësh dhe gruaja e tij po e pret në derë:
- Tani më shpjego ku ishte dhe çfarë po bënte!
I gjithë njeriu i shpërqendruar thotë:
- Shikoni i dashur, një takim pune do të mbahej dje dhe ne pritëm derisa të vinte një delegacion nga jashtë. Pasi mbaroi mbledhja, filloi të binte një shi i madh vonë në mbrëmje. Një kolege që punon si sekretare ishte gati të shkonte në shtëpi, dhe unë e përzura atë. Para ndërtesës së saj, sapo shkova në shtëpi, goma ime e përparme e djathtë më plasi. E mora për ta rregulluar por binte shumë shi dhe sekretarja më ftoi të vija tek ajo për të pirë çaj me rum derisa të binte shi. Sapo u përmbys, unë i thashë vetes të shkoja në shtëpi, por pashë policinë poshtë dhe çfarë të bëja в unë piva alkool dhe ata do të më dënojnë menjëherë, thashë me vete. Kolegja ime më ofroi të kaloja natën me të, kështu që po kthehem sot.
Gruaja i përgjigjet gjithë kësaj:
- Epo, do të më gënjesh. Keni kaluar gjithë natën në zyrën e një idioti në internet!

Video e ditës