Shaka e ditës: Provim

Shaka e ditës
Shaka e ditës / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Tualeti i fakultetit me tre kabina. Nga e majta mund të dëgjoni:
- Prit, e ke kaluar fizikën?
Nga e djathta një tjetër zë:
- Jo, ai gomari plak nuk dëshiron të më shkruaj një gjashtë!
Nga mesi:
- Dhe as nuk do të të shkruaj

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës