Shaka e ditës: Burek

Shaka e ditës
Shaka e ditës / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Një polic hyn në një furrë buke:
- Mirëdita, më jep një burek!
- Ne nuk kemi burek, është harxhuar.
- Më jep mish atëherë.
- Zotëri, ne nuk kemi burek.
- Epo, atëherë ma jep me djathë.
Shitësja u mërzit dhe telefonoi shefin e komisariatit, i cili i tha:
- Epo, sapo të bëri këtë, duhet ta kishe marrë burekun dhe t'ia tunde nga koka.

Video e ditës