Shakaja e ditës: Guida e udhëtimit

Shaka e ditës
Shaka e ditës / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Një udhërrëfyes turistik u drejtohet pasagjerëve në furgon.
- Epo, zotërinj, furgoni shkon vetëm deri këtu, vetëm kuajt dhe gomarët mund të shkojnë më tej, ndaj do t'ju lutesha të vazhdoni më këmbë!

Video e ditës