Shaka e ditës: Shitje

Shaka e ditës / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Në orën e gjuhës maqedonase mësuesi/ja pyet nxënësit:
- Unë blej, ju blini, ata blejnë, ne blejmë, ju blini ... Bëni durim, a mund të më thoni sa është ora?
- Koha e shitjes.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 100 DENARË

Video e ditës