Shakaja e ditës: Polic gënjeshtar

Shaka e ditës
Shaka e ditës / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Një malazez vjen në komisariat dhe mban një jastëk.
- Ja ku shkoni zotëri! - thotë polici në banak.
- Dëgjova se ka disa policë të gënjyer, kështu që erdha të regjistrohem!

Video e ditës