Shaka e ditës: Provim

Shaka e ditës / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Në provimin e së drejtës penale. Profesori:
– A mund të më thuash, koleg, çfarë është mashtrimi?
- Do të jetë mashtrim, profesor, nëse më shtyni në provim.
- Çfarë ju doni të thoni?!
- Epo, në libër shkruhet se mashtrimin e bën dikush që përfiton nga injoranca e dikujt dhe e dëmton atë.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës