Shaka e ditës: Gjeografia

Shaka e ditës / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Tolerancë e Vogël:
- Mami, do të kemi një provë gjeografie. Ku është Franca?
- Në Spanjë, bir.
- Dhe Bermuda?
- Në sirtarin e dytë të dollapit

Video e ditës