Shakaja e ditës: Dy bionde në dush

Shaka e ditës
Shaka e ditës / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Dy bionde bëjnë dush dhe njëra i thotë tjetrës:
- Më jep atë shampon!
- Epo, ju keni shampo pranë.
- Po, por tek ky thotë se është për flokë të thatë, dhe unë tashmë e kam ujitur timin!

Video e ditës