Shakaja e ditës: Pushim mjekësor

Shaka e ditës
Shaka e ditës / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Shefi pyet punonjësin e tij:
- Ku je, tre ditë nuk je në punë?
- Nuk mund të ngrihesha nga shtrati shefi, isha i sëmurë.
- Dhe kjo çehre që ke marrë?
- Kam ethe!

Video e ditës