Shakaja e ditës: Binjakët

Shaka e ditës / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Gruaja e një shoferi të ambulancës solli në jetë binjakë.
Emrat që u janë vënë foshnjave janë Tina dhe Nina!

 

Video e ditës