Shakaja e ditës: Pishina

Shaka e ditës
Shaka e ditës / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Trpe u kthye nga udhëtimi dhe solli tre pishina. Njërin e mbushi me ujë të ftohtë, tjetrin me ujë të nxehtë dhe të tretën e la bosh.

Cvetko erdhi dhe e pyeti:
- Unë i kuptoj këto dy pishina plot, por pse i treti është bosh?
- Për Trpanën ajo ende nuk di të notojë.

Video e ditës