Një burrë nga Velesi ka gënjyer se motra e tij është plagosur, ka zhvatur para dhe i ka shpenzuar në një kazino

foto: ilustrim

OVR Gostivar ka paraqitur kallëzim penal kundër AD (41) nga Velesi, për shkak të ekzistimit të bazave të dyshimit për kryerjen e veprës penale “mashtrim”, ka thënë policia.

“Më datë 10.09.2021, i pandehuri i ka thënë me telefon tezes se prindërit e tij kanë pasur një aksident automobilistik në të cilin është plagosur motra e saj dhe se kanë kërkuar nga spitali para për trajtimin e saj. Ajo ka dhënë 450 euro për mjekimin e motrës së saj dhe pasi ai ka telefonuar sërish dhe ka kërkuar para për mjekim dhe prindërit e tij, ajo ka dyshime dhe ka shkuar në spitalin e Tetovës për të kontrolluar akuzat. “Pasi është vërtetuar se nuk ka pacientë me të dhëna të tilla personale, ajo e ka denoncuar rastin në SPB Tetovë”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Menjëherë pas kësaj, i dyshuari është gjetur dhe ndaluar dhe në një bisedë zyrtare me zyrtarët policorë ka deklaruar se paratë i kishte shpenzuar në një kazino, shtoi policia.

Video e ditës