Të gjithë përpiqemi për dashurinë: "Love is" është albumi i ri i kultit "Area"

Foto: Promo

Historia e suksesit muzikor që përfshin 30 vjet, grupi ikonë i rock-ut Zona e konfirmon me albumin e ri, i shtati radhazi, me titull "Eshte dashuri", promovimi i të cilit u bë të hënën.

"Ljubov e" përmban 11 këngë të mbushura me shumë dashuri, pesë prej të cilave tashmë janë publikuar. Javën e kaluar u luajt kënga “Jave ili son”, e cila në fakt ishte edhe një njoftim për albumin e ri.

Dashuria është një forcë lëvizëse që na rrethon, dashuria nuk njeh asnjë pengesë...

Pse albumi quhet "Love is"?

- "Ljubov e" titullohet sipas këngës me të njëjtin emër në album dhe këtë emër e ka marrë sepse të gjitha këngët e albumit sillen rreth dashurisë dhe "Area" gjithmonë këndon për dashurinë. Ne të gjithë përpiqemi për dashurinë, për dashurinë e vërtetë, çdo qenie njerëzore përpiqet për dashuri - thotë vokalisti Ruzhica Milosheska-Brcioska.

Ruzhica po ashtu ka bërë të ditur se këngët e albumit të ri do t'i promovojnë me performanca koncertesh.

Të gjitha këngët në albumin e ri janë autore të anëtarëve të grupit.

Me "Ljubov e", "Area" shënon 30 vjet ekzistencë në qiellin muzikor maqedonas.

VIDEO | Dëgjoni këngën e re të “Zonë” “Eja o ëndërro”.

Video e ditës