Shkupi nesër do të spërkatet kundër mushkonjave

foto MIA

Nesër do të bëhet dezinfektim tokësor dhe ajror në zonën e qytetit të Shkupit kundër larvave të mushkonjave. Spërkatjet ajrore do të kryhen në orët e para të mëngjesit, ndërsa dezinfektimi nga toka gjatë ditës.

Nëse kushtet e motit nuk lejojnë spërkatjen, dezinfektimi do të bëhet në ditën e parë në vijim kur kushtet atmosferike janë të favorshme, njëkohësisht. Njoftohen bletarët të marrin masat e nevojshme për mbrojtjen në kohë të bletëve - informuar nga Qyteti i Shkupit.

Video e ditës