Nesër Liturgji Hyjnore në Katedrale, regjim i veçantë qarkullimi në rrugë

Katedralja e Shën Klementit të Ohrit / Foto: Free Press.
Katedralja e Shën Klementit të Ohrit / Foto: Free Press.

Me rastin e festës së arsimtarëve sllavë, vëllezërve të shenjtë Kiril dhe Metodij, nesër do të vizitojë një delegacion i Kishës Ortodokse Maqedonase - Kryepeshkopata e Ohrit. Kisha Ortodokse në Serbi - Patriarkana e Pejës, të udhëhequr nga Shenjtëria e Tij, Patriarku z. г. Porfiri, njofton KOM-OA.

Me fillim nga ora 9, në Katedralen “Sht. Kliment Ohridski” në Shkup, Shenjtëria e Tij, Patriarku z. г. Porfiri dhe Fortlumturia e Tij, Kryepeshkop г. Stefani, së bashku me hierarkët e dy kishave motra, do të kremtojnë Liturgjinë Hyjnore.

Sektori për siguri në komunikacionin rrugor në SPB Shkup nesër në Shkup do të ndërmarrë masa për regjim të veçantë të komunikacionit në rrugët e zonës më të gjerë qendrore për shkak të vizitës zyrtare të delegacionit të Kishës Ortodokse Serbe.

Do të mbyllet për qarkullim Blvv. “Çeta Partizane” nga kryqëzimi me rr. “Aminta Treti” deri tek kryqëzimi me Blv. “VMRO” dhe rr. "Shën Kliment Ohridski" nga kryqëzimi me Blv. “Ilinden” deri tek kryqëzimi me rr. “Dimitrie Çupovski” në Shkup.

SPB Shkup apelon që të gjithë qytetarët pjesëmarrës në komunikacion të respektojnë urdhrat e dhëna nga zyrtarët policorë të uniformuar.

Video e ditës