Nesër pa ujë pjesa e Gazi Babës

Foto: NP “Ujësjellës Kanalizime”

JP Vodovod dhe Kanalizim – Shkup njofton se nesër më 30 nëntor nga ora 09:00 për shkak të lidhjes me ujë prej 80 mm në rrugën “Hristo Botev” nr.3, përdoruesit e rrugëve “Hristo Botev”, “Tashko Karaxha. “Do të jenë pa ujë”, “Bapchor” dhe “Trifun Haxhiyanev”, në komunën e Gazi Babës.

Furnizimi me ujë do të ndërpritet nga ora 09:00 deri në përfundimin e punimeve.

Video e ditës