Nesër pa energji elektrike do të jenë pjesë të Sarajit, Qendrës, Ilindenit dhe Gjorçe Petrovit

evn Maqedonase Elektrodistribucia DOOEL
EVN / Foto: MPB

EVN njofton se nesër për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike do të mbeten pa energji elektrike një pjesë e shfrytëzuesve të komunave Saraj, Qendër, Ilinden dhe Gjorçe Petrov.

Nga ora 08:15 deri në ora 10:30, një pjesë e përdoruesve nga fshati do të jenë pa energji elektrike. Glumovë, Shishevë dhe Matkë, në komunën e Sarajit.

Nga ora 08:30 deri në ora 14:30, pjesë e rrugës "Partenij Zografski", nga nr. 65 deri në nr. 77, në komunën Qendër.

Në periudhën prej orës 08:30 deri në ora 15:00, disa nga përdoruesit nga ul. 531 dhe pjesë e rr. 532, në komunën e Ilindenit.

Nga ora 09:00 deri në ora 14:00, pa energji elektrike do të jenë përdoruesit nga rrugët “Heracleja”, “Nikola Pushkarov”, “Braça Çakrevi” në komunën e Gjorçe Petrovit.

Video e ditës