Nesër pa energji elektrike do të mbeten disa përdorues në Karposh, Aerodrom, Saraj dhe Sopishtë

Nuk ka energji elektrike
Energji elektrike / Foto: MPB

SHA EVN Maqedoni njofton se nesër do të mbeten pa energji elektrike disa nga shfrytëzuesit nga komunat Karposh, Saraj, Aerodrom dhe Sopishte.

Në periudhën prej orës 08.30 deri në orën 09.30, përdoruesit nga ul. “Gigo Mihajlovski” nr.10 në komunën e Karposhit.

Nga ora 08.00:10.00 deri në ora XNUMX:XNUMX konsumatorët në afërsi të pishinës së Sarajit nuk do të kenë energji elektrike.

Në periudhën prej orës 08.00:14.00 deri në ora 42:XNUMX, disa nga përdoruesit nga ul. “Mite Bogoevski” nga kryqëzimi me rr. “Gavril Konstantinoviq” nr.XNUMX, Komuna e Aerodromit.

Në Komunën e Sopishtës, në periudhën nga ora 09.00:12.00 deri në ora XNUMX:XNUMX, nuk do të kenë rrymë disa nga shfrytëzuesit nga rruga “Vetrilo”, objektet nga nënrrugica e poshtme dhe një objekt pas kthesës në ara.

Objektet në fshatin Bardovci nesër nga ora 10.00:15.00 deri në XNUMX:XNUMX do të jenë pa energji elektrike.

Video e ditës