Seminari SEO i realizuar me sukses Si të arrini në #1 në kërkimin në Google me SEO

SEO obuka karriera mk Evgeni Yordanov (10)
Si të arrini në numrin 1 të kërkimit në Google me SEO - Punëtoria Kariera.mk me Evgeni Jordanov / Foto: Kariera.mk

Më datë 21.05.2023 në Hotel Holidy Inn u mbajt punëtoria SEO e udhëhequr nga Evgeni Yordanov SEO Expert, organizuar nga KARIERA.mk.

Me pothuajse 20 vite përvojë profesionale, Evgeni është folës kryesor në shumë ngjarje ndërkombëtare. Ai është fitues i European Search Awards profesionist i certifikuar i marketingut të përmbajtjes nga Shkolla Medill e Gazetarisë e Universitetit Northwestern, i cili aktualisht është në proces të marrjes së doktoraturës.

Punëtoria përbëhej nga disa sesione përmes të cilave ai foli për strategjitë e kompanive të suksesshme dhe si të përdorni SEO në strategjitë tuaja të marketingut për t'i ndihmuar ata të rriten më shumë.

Kompanitë që dërguan ekipet e tyre në seminar ishin: Media House, Netcetera, PLYR Media, Ovation, Pikasa, Setec, Truckers Flow, Property One, IUTE Credit, Autoinstrument, Sloboden Pecat...

Shikoni pak nga atmosfera dhe shihemi në punëtorinë e radhës!

Bashkangjitur një fotogaleri:

SEO obuka karriera mk Evgeni Yordanov (1)
Si të arrini në numrin 1 të kërkimit në Google me SEO – Punëtoria Kariera.mk me Evgeni Jordanov / Foto: Kariera.mk
SEO obuka karriera mk Evgeni Yordanov (1)
Si të arrini në numrin 1 të kërkimit në Google me SEO – Punëtoria Kariera.mk me Evgeni Jordanov / Foto: Kariera.mk
SEO obuka karriera mk Evgeni Yordanov (1)
Si të arrini në numrin 1 të kërkimit në Google me SEO – Punëtoria Kariera.mk me Evgeni Jordanov / Foto: Kariera.mk
SEO obuka karriera mk Evgeni Yordanov (1)
Si të arrini në numrin 1 të kërkimit në Google me SEO – Punëtoria Kariera.mk me Evgeni Jordanov / Foto: Kariera.mk
SEO obuka karriera mk Evgeni Yordanov (1)
Si të arrini në numrin 1 të kërkimit në Google me SEO – Punëtoria Kariera.mk me Evgeni Jordanov / Foto: Kariera.mk
SEO obuka karriera mk Evgeni Yordanov (1)
Si të arrini në numrin 1 të kërkimit në Google me SEO – Punëtoria Kariera.mk me Evgeni Jordanov / Foto: Kariera.mk
SEO obuka karriera mk Evgeni Yordanov (1)
Si të arrini në numrin 1 të kërkimit në Google me SEO – Punëtoria Kariera.mk me Evgeni Jordanov / Foto: Kariera.mk
SEO obuka karriera mk Evgeni Yordanov (1)
Si të arrini në numrin 1 të kërkimit në Google me SEO – Punëtoria Kariera.mk me Evgeni Jordanov / Foto: Kariera.mk
SEO obuka karriera mk Evgeni Yordanov (1)
Si të arrini në numrin 1 të kërkimit në Google me SEO – Punëtoria Kariera.mk me Evgeni Jordanov / Foto: Kariera.mk
SEO obuka karriera mk Evgeni Yordanov (1)
Si të arrini në numrin 1 të kërkimit në Google me SEO – Punëtoria Kariera.mk me Evgeni Jordanov / Foto: Kariera.mk

Postimi i sponsorizuar

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës