Nxënësit deri në dhjetë vjeç në Komunën e Qendrës mund të kujdesen në çerdhe për pushimet verore

Foto: Komuna e Qendrës

Komuna Qendër njoftoi se nxënësit deri në moshën dhjetë vjeçare do të mund të përkujdesen në çerdhe gjatë pushimeve verore deri në plotësimin e kapaciteteve. Komuna Qendër sot nënshkroi Memorandum për bashkëpunim me shkollat ​​fillore dhe çerdhet për mbështetje dhe bashkëpunim të ndërsjellë në projekte dhe punëtori në fushën e arsimit.

- Nëpërmjet këtij bashkëpunimi dëshirojmë të takojmë të gjithë prindërit të cilët për shkak të përgjegjësive të punës kanë nevojë të kujdesen për fëmijët e tyre deri në 10 vjeç. Për këtë nevojë po hapim kopshte për fëmijët e shkollave, ku gjatë pushimeve verore do të kenë punëtori edukative dhe aktivitete të tjera me mësuese nga shkollat ​​fillore. Vendet e lira për regjistrimin e fëmijëve sigurisht që varen nga kapacitetet e çerdhes, theksoi kryetari i Komunës Qendër Goran, Gerasimovski.

Nxënësit deri në moshën dhjetë vjeç do të kujdesen në pesë ambiente, ndërsa prindërit mund të informohen për të gjitha informacionet dhe kriteret shtesë në kopshte.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës