Arrestohet gruaja që ka rrëmbyer një foshnjë në GTC dhe është arratisur me taksi

Bebe
Foto ilustruese e një foshnje / Foto: Unsplash

Punonjësit e policisë kanë arrestuar sot S.S. nga Shkupi, pak pasi kanë marrë njoftim se rreth orës 11.30:XNUMX, gruaja ka rrëmbyer foshnjën nga nëna G.B., e cila e ka lënë para një marketi në Qendrën Tregtare të qytetit. Më pas rrëmbyesi u arratis nga GTC me një taksi.

Siç njofton MPB, fëmija dhe S.S. janë gjetur në Gjorçe Petrov, dhe S.S. është ndaluar në komisariat. Policia ka njoftuar menjëherë prokurorin publik kompetent.

“Është zhvilluar një bisedë me bashkëshortin e kërkueses, si dhe me drejtuesin e mjetit taksi me të cilin S.S. ajo u nis për në Gjorçe Petrov. Kundër S.S. “Do të dorëzohet kallëzim penal në prokurorinë kompetente dhe pas procedurës së shpejtë do t'i dërgohet gjyqtarit kompetent”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Video e ditës