Është arrestuar Milan Rabrenoviq, ish-truproja i Gruevskit dhe i afërt i Mickoskit

Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Dje është bërë një arrestim i madh në Shkup. Përkatësisht, policia ka ndaluar oficerin Milan Rabrenoviç, ish-truproja e Nikolla Gruevski dhe një person i afërt me kryetarin e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski. Rabrenoviq së bashku me dy persona të tjerë kanë zhvatur një shtetas të Shkupit, “Frontline” mëson.

I kanë kërkuar të dëmtuarit rreth 63 mijë euro për shkak të një kredie të mëparshme prej 500 2004 euro të marrë në vitin 2019, në vitin 440, mësoi “Frontline”.

Më pas i kërkuan 560 mijë euro shtesë, të cilat duhej t'i paguante deri më 000 qershor 30.6.2022. Gjatë dorëzimit të një pjese të parave, të tre u arrestuan.

Video e ditës