Trotuare-parkime përballë MPJ-së: Ku janë “merimangat” dhe policia?

Pavarësisht se parkimi në Komuna Qendër është më e shtrenjta dhe më e vështira për të gjetur një hapësirë ​​të lirë, kjo padyshim nuk vlen për rrugën Filipi II i Maqedonisë. Aty ose policët kalojnë keq ose “merimangat” nuk vozisin POC dhe “Parking i qytetit” sepse ndryshe do të kishin parë dhe ndoshta do të kishin marrë masa, sepse trotuaret janë kthyer në parking.

Bëhet fjalë për lëvizjen nga kryqëzimi te sheshi Skënderbej tek godina e Ministrisë së Jashtme, ku çdo ditë janë parkuar dhjetëra makina përgjatë rrugës nga të dyja anët. Epo, nëse kudo në Qendër tregohet kujdes që të mos parkohet jashtë parkingjeve të rregullta, sepse siç thonë qytetarët “merimangat” gjuajnë në çdo hap, pse kjo rrugë bën përjashtim?

Institucionet qe ndodhen ketu kane parkingjet e tyre nentoke, ndaj nese behet fjale per automjete zyrtare apo automjete te punonjesve te ketyre institucioneve, atehere policia duhet te veproje sic eshte shkruar ne ligj dhe te denoje, pasi denon gabimisht. parkuar qytetarë “të zakonshëm”.

Për përkujtim – pjesëmarrës në komunikacion janë edhe këmbësorët, jo vetëm veturat, por për ta janë paraparë trotuare, të cilët duhet të jenë të lirë për lëvizje. Ndaj, nëse nuk e keni parë apo nuk e keni anashkaluar gjendjen e rrugës, le t'u kujtojmë autoriteteve të hyjnë në punë.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës