Trajanov, Morachanin dhe Milevski i thanë Pendarovskit pse nuk e pranuan propozimin francez

Foto: Zyra e kryetarit të RSM

President Stevo Pendarovski sot ai pati një takim me kryetarin e Dhomës së Përfaqësuesve, Maja MoracaninKryetari i Bashkimit Demokratik, Pavle Trajanov dhe kryetar i Partisë Liberal Demokratike Goran Milevski, parti që janë pjesë e koalicionit qeveritar.

Në takim, siç është njoftuar nga kabineti i Pendarovskit, Moraçanin, Trajanov dhe Milevski kanë shpjeguar qëndrimet e partisë për propozimin francez dhe kanë theksuar shqetësimet e tyre.

Në takim u bisedua për zhvillimet aktuale politike në vend dhe propozimin e modifikuar të presidencës franceze me BE-në për fillimin e negociatave për anëtarësim me Bashkimin Evropian. Liderët e tri partive shpjeguan qëndrimet e partisë për propozimin francez dhe theksuan shqetësimet e tyre lidhur me të, bëhet e ditur përmes një komunikate nga Zyra e Presidentit.

Video e ditës